Links

Kotisivut ja analytiikka

Kotisivut löytyvät osoitteesta https://elokapina.fi

Kotisivut

Elokapinan kotisivuilta löydät kolmella kielellä paljon tietoa elokapinasta ja liikkeen toiminnasta. Sivut toimivat staattisia sivuja generoivalla jekyll-alustalla. Tämän hyvä puoli on tietoturva ja lyhyet latausajat, huono puoli lähinnä kunnollisen CMS:n eli sisällönhallintajärjestelmän puute. Sivuille ei siis ole olemassa kätevää ylläpitäjän versiota, josta käsin sen sisältöä olisi helppo kenen tahansa muokata. Sen sijaan sivujen sisällön päivittäminen vaatii hieman teknistä osaamista, ja se on siksi infratyöryhmän vastuulla.
Kotisivujen sisällön päivittämisestä vastuu puolestaan on sisältötyöryhmällä, joka on infra-, media- ja yhteisö ja kasvutyöryhmän yhteinen alatyöryhmä.
Mikäli huomaat sivuilla selviä faktavirheitä, teknisiä ongelmia, tai sinulla on esim. päivityspyyntö oman ryhmäsi tietoihin, voit ottaa sivujen ylläpitoon yhteyttä Elementin kautta. Olemme luoneet sivujen päivityspyyntöjä varten oman tukikäyttäjän, jolle voit lähettää Elementissä viestiä osoitteessa #website:elokapina.fi

Analytiikka

Elokapinan nettisivujen analytiikkaa voi tarkastella https://analytics.elokapina.fi osoitteessa. Analytiikka-palvelu ei ole Googlen, vaan käytössä on yksityisyydestä huolehtiva Matomo.
Analytiikka on käytettävissä Elokapinan media ja viestintä sekä nettisivutyöryhmälle, lisätietoa voit kysyä elementissä ylläpidolta @xryllapito:elokapina.fi -käyttäjältä.
Voit lukea täältä lisää Matomon ominaisuuksista.