Fluffychat (vaihtoehto Elementille)

Tältä sivulta löydät perusohjeet Fluffychatin käyttöön.

Etenkin tilanteissa joissa Element ei syystä tai toisesta toimi laitteellasi, voit asentaa vaihtoehtoisen Fluffychat-sovelluksen ja osallistua sen avulla Elokapinan sisäisille kanaville.

Päivitys 5.11.2023: Elementin kehittäjätiimillä on meneillään siirtymävaihe ihan uuteen Element-sovellusversioon, jonka takia Elementin kanssa voi olla normaalia enemmän ongelmia. Tilanteen pitäisi helpottaa ensi vuoden puolella kun uusi sovellus saadaan käyttöön.

Huom 18.12.2023: Fluffychat ei tällä hetkellä tue keskustelulankoja (thread) eikä myöskään mielipide-kyselyitä.

Katso video-ohjeistus Fluffychatin käyttöönottamiseen ->

Asentaminen mobiililla

  1. Asenna sovellus. Fluffychatin löydät Androidin Play-sovelluskaupasta tai App Storesta. (Jos sinulla on ongelmia Elementin kanssa, voit asentaa Fluffychatin Elementin rinnalle ja siirtyä myöhemmin takaisin Elementin käyttöön kun se on päivittynyt uudempaan versioon.)

  2. Samaan tapaan kuin Elementin kanssa, myös Fluffychatissa pitää ennen kirjautumista vaihtaa kotipalvelimen osoite aloitusnäytössä oletusosoitteen matrix.org sijaan Elokapinan omaan osoitteeseen, joka on matrix.elokapina.fi

  3. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan kapinatunnuksilla painamalla "Kirjaudu kapinatunnuksella"

  4. Kirjautumisen yhteydessä muista vahvistaa Fluffychatin istunto elementin avulla (tämän avulla salauksen pitäisi aueta ja alkaa toimimaan salatuissa chäteissä). Tarkempi ohjeistus tästä löytyy Fluffychatin video-ohjeistuksesta mobiilille ylempänä.

Nyt Fluffychatin pitäisi toimia!

Tarkempia kirjallisia ohjeita keskusteluhuoneisiin liittymisestä sekä viestien lähettämisestä, löydät "Elementin käyttöohje" -osiosta.

Jos sinulla on ennestään tili ja siirryt käyttämään Fluffychattia, niin vanhojen salattujen viestien näkyminen voi kestää hetken vahvistamisen / varmentamisen jälkeen.

Last updated