Links

Käyttäjänimen päivittäminen

Tämä ohje koskee kapinatunnuksiin liitetyn käyttäjänimen päivittämistä uuteen.
Tämä ohjee olettaa, että olet kirjautunut jo sisään vanhalla kapinatunnuksellasi Elementtiin mobiililaitteella / älypuhelimella.
Valitettavasti käyttäjänimen vaihto ei käy aivan kätevästi, vaan joudut luomaan uuden tilin, kirjautumaan sillä sisään ja kutsumaan uuden tilisi Elementissä samoille kanaville, joissa jo olet ja sitten poistamaan vanhan tilin. Vaihtaaksesi käyttäjänimesi toimi seuraavasti:
Älä kirjaudu ulos Elementistä tai poista vielä vanhaa tiliäsi. Sen sijaan toimi seuraavasti:
 1. 1.
  Ota yhteyttä @xryllapito-käyttäjään. Kerro, että tarvitset uuden kutsun, koska haluat vaihtaa käyttäjänimeäsi.
 2. 2.
  Saat kutsun, jonka avulla pääset luomaan uuden kapinatunnuksen.
 3. 3.
  Kirjaudu kapinatunnuksellasi Elementtiin Elokapinan selainsovelluksessa chat.elokapina.fi-osoitteessa. Tämä on helpointa tietokoneella.
 4. 4.
  Kun olet kirjautunut sisään, kutsu mobiililaitteella uusi uusinimimerkki:elokapina.fi-tunnuksesi mukaan kaikkiin samoihin huoneisiin, joissa jo olet vanhanimimerkki:elokapina.fi-tililläsi.
 5. 5.
  Lähetä vanhaa tiliä käyttäen ilmoitus @xryllapito käyttäjälle elementissä, jossa kerrot, että kyseinen kapinatunnus-tili voidaan poistaa, ja mikä on uuden tilisi nimi, jolloin tiedämme poistaa vanhan käyttäjäsi ja päivittää myös base-tunnuksesi uuteen.
 6. 6.
  Valitse nyt vanhalla Element-tililläsi Asetukset -> Yleiset -> Poista tili pysyvästi.
 7. 7.
  Nyt voit kirjautua sisään Elementiin uudella kapinatunnuksellasi myös mobiililaitteella. Huom! Muistathan vaihtaa mobiililaitteella alussa palvelimen osoitteen: valitse palvelin aloitusnäytöstä: Muut -> Kirjoita osoite kenttäänmatrix.elokapina.fi-osoite.
 8. 8.
  Vaihdos on valmis! Mikäli et käytä jatkossa elementtiä selaimessa, voit nyt kirjautua ulos myös selainversiosta.